2010 m. kovo 17 d., trečiadienis

When in Rome




When in Rome- Kartą Romoje. 2010 m
Romantinė komedija. Jaunos ir ambicingos niujorkietės Betės gyvenimo būdas privertė pripažinti, kad paprasčiausia nuoširdi meilė yra nebepasiekiama prabanga.
Vieną dieną nusivylusi ir cinikės odą užsiauginusi mergina spontaniškų sprendimų dėka atsiduria Romoje. Čia, kaip žinia, meilės apraiškos dar labiau matomos nei niekuomet nemiegančiame Niujorke. Visiškai suirzusi Betė, nelabai suvokdama, ką daro, iš vieno Romos fontanėlio, kažkodėl vadinamo "Meilės fontanu", išgriebia keletą monetų.
Fontano pavadinimo paslaptis atskleidžiama žaibiškai: Betės dėmesio staiga ima siekti spalvinga galerija pačių įvairiausių vaikinų: gatvėje triukus demonstruojantis magas Lencas, grožį dievinantis tapytojas Antonijus, modeliu dirbantis Geilas.
Niujorko džiunglėse išaugusi Betė – nuovoki mergina, tad greit suvokia, kad tokio dėmesio kaltininkai yra pinigėliai, išgriebti iš Meilės fontano. Tačiau kai jos dėmesio ir palankumo su nenusakoma aistra ima siekti žavingas reporteris Nikas, Betė staiga suvokia, kad tokio aktyvumo priežastis gali būti tas pats nelemtas Meilės fontanas! O tokiu atveju – argi galima tikėtis, kad meilė bus tikra?
Filmo trukmė 1:31 val.

Komentarų nėra: